SSL-sertifikaatti

Secure Sockets Layer (SSL) -sertifikaatti on sähköisen tunnistustyypin tyyppi. Aivan kuten ihmiset voivat legitimisoida henkilötodistuksilla tai passeilla, esimerkiksi verkkosivusto voi legitimisoida itsensä SSL-sertifikaatilla. Lue lisää SSL: stä Wikipediasta: https://en.wikipedia.org/wiki/Public_key_certificate

Mitä SSL-sertifikaatti tarkoittaa?
SSL tarkoittaa, että sivusto on suojattu useilla ainutlaatuisilla tavoilla, voit määritellä 3 suurin paino on SSL seuraavista seikoista.

Salattu ristiinnaulitseminen
Kaikki informaiton lähettänyt katsojan välillä ja sivusto on salattu, se ei ole mahdollista “kuunnella” ja informaitonen painettu verkkosivuilla. Tämä on jotain, joka on nyt tarpeen, kun käyttäjät ostavat asioita sivustossasi, kuten silloin, kun heidän on mentävä salasanan, kirjaudu sisään ja anna luottokortin tiedot.

Vihreä avainlukko
Voit helposti nähdä, että hemsdian etsitte turvataan varmistamalla, että se on vihreä jännittynyt URL, on se, että sivusto on kiinnitetty 100%, niin tämä näyttää Hyväksy SSL-varmenteen verkkosivulla:

 

HTTPS: // URL-osoitteessa
Monet myös tarkistaa URL, suojaamaton sivusto on aina “http: //” URL, mutta turvallinen sivusto on aina “https: //” URL.

 

Tämä on suuri syy siihen, miksi sinun ja verkkosivuilla on oltava SSL-sertifikaatti on asennettu, misshosting.fi auttaa sinua tässä, ne erikoistuvat SSL Sertifikaatit jo useita vuosia ja on auttanut satoja yrityksiä, sekä yksityishenkilöt turvatakseen sivusto. Ota yhteyttä varmistaaksesi verkkosivustosi SSL-sertifikaattien avulla!

by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *